Close

Een nieuw begin!

Eind 2019 besloot ik om een nieuwe blog te beginnen, HikingTales genaamd. Het zou gaan over de verhalen van wandeltochten, wildkamperen, bivakkeren en alles wat erbij komt kijken, alles uit het perspectief van iemand die het maar zelden eerder gedaan had.

Helaas kwam er al snel een einde aan HikingTales toen er een pandemie over kwam waaien. Nu kon backpacken in deze tijd best goed maar door een gebrek aan financiële stabiliteit (of überhaupt middelen) kwam het al heel snel tot een eind. HikingTales bleef bestaan maar er gebeurde niets meer mee.

Waarom ik dit nu breng? Nou, een tijdje geleden kwam ik met het idee om HikingTales nieuw leven in te blazen, ik wilde weer vaker de deur uit. Nog voor ik überhaupt iets gepland had waren de plannen al groter dan wat het was: ik wilde meer! Toen heb ik besloten om het bloggen vanuit een zakelijk perspectief te gaan doen met het doel om er op termijn ook iets mee te kunnen verdienen. Hoe dit in elkaar steekt moet ik nog helemaal uitzoeken en bedenken op welke manieren ik dingen wil toepassen maar dat is een lopend proces.

Maar bloggen vanuit zakelijk perspectief, dat betekende dat ik van enkel hiken ook naar kamperen in het algemeen kon gaan, maar ik wilde vooral autokamperen, ook wel ‘overlanden‘ genoemd. Van back-to-basic naar glamping met alle gemakken in de auto! De naam HikingTales is echter niet echt passend voor een blog die veel meer omvat dan alleen hiken. Dat moest anders! Een tijdje geleden heb ik www.accessanywhere.nl al eens op de kop getikt, oorspronkelijk met het idee om een soort online community te bouwen voor mensen die op hoogte werken, het zou een platform worden voor zelfstandigen, leveranciers, werknemers maar ook werkgevers om zo het wereldje samen te brengen. Hier is (uiteraard) niets van gekomen en toen ben ik de naam voor hier gaan gebruiken. In feite klopt het ook, ‘Access Anywhere’, ik ga waar ik wil en wanneer ik dat wil.

Het wordt nog een hele klus om de website in te richten met verhalen maar ik heb er het volste vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen! Ook moet ik weer even inkomen wat schrijven betreft maar daar heb ik wel vertrouwen in dat het goed komt! Het eerste tripje is al gepland en gaat gebeuren! In de tussentijd nog wat voorbereidingen treffen en vooral zorgen dat de website live kan. Wish me luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.